Često postavljena pitanja (FAQ)

Troškovi pakiranja i pošiljke u Sloveniji iznose 40 kuna. Poštarinu za narudžbu iznad 400 kuna pokrivamo sami.

Online trgovina nudi mogućnost plaćanja po pouzeću (plaćanje se vrši direktno dostavljaču), plaćanje PayPalom ili direktnim uplaćivanjem novca na naš bankovni račun. U slučaju da nemate PayPal računa, platiti možete bankovnim karticama VISA i MasterCard.

Ako ćete proizvod(e) naručiti do 17 sati, bit će poslana (u većini primjera) već isti dan. Za proizvode koje imamo na zalihi, predviđeni rok dostave je između 1 do 4 dana, ali uvijek prije kupnje provjerite trenutni rok dostave odabranog proizvoda.

Jedna veličina je za sva zapešća - pomicanjem krajeva konaca narukvicu možete smanjiti ili povećati ovisno o veličini zapešća.

Vaši su podaci kod nas na sigurnom. Osobne podatke ćemo isključivo upotrebljavati samo za dostavu narudžbe.

Stanje Vaše narudžbe možete pratiti klikom ovdje gdje ćete morati navesti ID svoje narudžbe i elektroničku poštu koju ste naveli pri naručivanju.

U slučaju da Vašeg traženog proizvoda trenutno nema na zalihi, slobodno nam pošaljite mail na shop@smash-moda.hr. Naš će tim napraviti sve što je moguće da proizvod zaprimite unutar 7 do 15 radnih dana.

U slučaju da ste odsutni u trenu dostave, u poštanskom pretincu pronaći ćete obavijest o tome gdje možete preuzeti paket u roku 15 dana.

Uputstva za uspješnu izvedenu bankovnu transakciju:
Sva polja o primatelju ispunite pravilno. Podaci o primatelju su navedeni ispod (Detalji o našem bankovnom računu).
Kao kod namjene upotrijebite OTHR (drugo).
Unesite broj narudžbe (primjer: Narudžba#1; u tom primjeru je broj narudžbe 1) i tekuću godinu (2016) kao referencu. Referenca neka se odnosi na plaćanje računa (SI00). Primjer reference: SI00 1 2016.

Nema panike! Veličina narukvice lako se mijenja. Na obje strane narukvice nalaze se dva čvora koja se lako pomiču i tako kreiraju veličinu narukvice. Uhvatite jednom rukom za čvor, dok drugom lagano vučete za narukvicu. Nadamo se da smo Vam pomogli i da ćete moći sada narukvicu namjestiti na željenu veličinu.